Home-pagina SV Houten mobiel

Sponsor-informatie

1 2 2 2 2
Schalke’04 Auf Tournee.

SV Houten is bijzonder onaangenaam verrast door het bericht dat het project "Schalke Auf Tournee" is stopgezet en de organisator faillissement heeft aangevraagd. SV Houten heeft geen enkel bericht ontvangen en heeft de informatie net als velen via de media verkregen.

De clinic op ons sportpark en het bezoek aan de wedstrijd van Schalke’04 wordt volledig door Sporting Events georganiseerd, bij SV Houten zijn geen namen van deelnemers bekend.

Contact met Sporting Events en Toss B.V.  is tot op heden nog niet gelukt. Daarom doet SV Houten bij deze een oproep aan diegene die zich hebben aangemeld voor de Schalke auf Toernee dagen die gepland waren op 25, 26 en 27 juli bij SV Houten een mail te sturen naar sponsoring@svhouten.nl.

Geef in deze mail graag voor 1 juli aanstaande aan wie is aangemeld en voor welke activiteit(en) deze persoon is aangemeld en het aan Sporting Events eventueel betaalde bedrag. Op deze manier weten we welke en hoeveel deelnemers betrokken zijn en kan het Bestuur van SV Houten zich de komende dagen beraden over wat haar te doen staat.

Op het moment dat de aangemelde deelnemers bekend zijn, kunnen we hierover gericht met u communiceren.

Bestuur SV Houten

Zomerstop

Zomerstop.

Ingaande 30 juni gaat de zomerstop in bij SV Houten. Vanaf deze datum blijft het complex en de kantine gesloten.
(uitgezonderd zaterdag 7 juli 's ochtends voor de laatste Blauwe Mini activiteit)
De donderdagavonden zijn kantine en complex geopend om gezellig bij te praten, het WK voetbal te kijken of nog een balletje te trappen.
Wij wensen iedereen een uitstekende vakantie toe en ontmoeten jullie graag weer bij de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Blauwe minis

Kom 3x gratis meetrainen op 23 juni, 30 juni en 7 juli !!

Is je kind op 1 september a.s. 4, 5 of 6 jaar, laat deze dan nog voor de zomervakantie kennismaken met voetballen bij de Blauwe Mini's van SV Houten. Aanmelden voor de gratis trainingen via blauweminis@svhouten.nl

Voetballen bij de Blauwe Mini's

Ben je geboren in 2011, 2012 of 2013 en wil je graag voetballen? Kom dan trainen bij de Blauwe mini's, nieuwe spelers en speelsters kunnen gelijk geplaatst worden.

Seizoen 2018-2019 starten we met een nieuwe groep voor kinderen uit 2014. Aanmelden voor deze groep kan via blauweminis@svhouten.nl

2 2
Senioren Dames/meisjes A B C D E F
Er zijn geen wedstrijden gepland.

Mededelingen voor Teams

Bezoekadres SV Houten: